tiistai 11. helmikuuta 2014

Paitaa jos jonkin näköstä

Olen ihastunut tunikoihin.
Tälläisenä pyöreänä ihmisenä ne ovat kaikkein kivoimpia päällä kapeitten housujen kanssa. Ja samalla kaavalla saa kankaita ja yksityiskohtia muuttamalla aivan eri näköisiä. Helmaa voi pidentää, hihaa lyhentää, muuttaa kaulusta ym ym...
Eli hyvin muuntautumiskykyinen vaate ja antaa hieman makkaroita anteeksi ;)




Ensimmäinen on yksinkertainen ja mukava yöpaita. Kangas on anopin varastoista, kanttaukset ja muumitasku on vanhasta lasten paidasta. Helman leikkasi hieman kaarevaksi.


Tämän väri-ilottelun tein lähinnä töihin. Siellä on mukava kun vaatteit ei kiristä ja voi huoletta puuhailla lasten kanssa. Kankaat ovat Käpyseltä. Hihat tein pitkiksi ja sen verran kapeaksi, että ne kestää myös ylhäällä. Kaulus on kaksinkertainen matala savupiippukaulus. Rusetti-idean nappasin Ommellinen-blogista.


Tähän toppiin sain idean Miiinulleko-blogista. Hiha- ja kaula-aukon olen kantannut harmaalla collegella. Kanttaukseen laitoin kankaan nuripäin, antaa kummasti näköä. "Korut" on kangas suikaleista. Osan letitin paksummaksi koruksi ja kaksi trikoonauhaa jätin ihan vain rullalle. Tuli ihan kiva ja näköä saa vielä muutettu aluspaidalla. Kangas on myös Käpyseltä.


Tilasin ekan kerran kaksiväristä interloc'a. Eli suomeksi kaksinkertaista trikoota, jossa on erin väriset puolet. Aivan ihanaa!! Tällä kankaalla pstyy leikittelemään loputtomasti.
Tähän värileikkiin pääsi helmaan aplikoidut sydämet ja savupiippukaulus. Hihojen kanttaukset tein myös erivärisiksi. Eli tässä on käytetty yhtä ja samaa kangasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti