sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Nyt se on vihdoin valmis...

...nimittäin meidän välihuone!!
Hitaasti hyvä tulee, sanoo sananlaskukin ;)
Eilen saatiin sisusteltua huone loppuun. Ja siitä tuli melkein jopa parempi kuin osasin kuvitellakkaan. Annoin syksyllä miehelleni vapaat kädet suunnitella välihuoneen sisustus. Meillä on näissä asioissa aikalailla samanlainen maku, joten luotin mieheni suunnitelmiin. Ja mikä ihmellisintä sanoin mielipiteeni vain kun sellaista kysyttiin :)


Tässä siis huone entisessä asussaan.


Ja tälläinen siitä sitten tuli. Tähänkään sisustukseen ei ole käytetty paljoakaan rahaa. Ollaan käytetty kaikkea vanhaa ja jo varastossa olevia juttuja. Ainoastaan tapetit, sohva ja ovenkarmeihin käytetty köysi on ostettu. Sohvakin käytettynä.

Sohvalla näkyy kaksi aarrettani, jotka ovat seuranneet mukanani jokaiseen kotiini missä sitten asunkin. Roope-nuken on tehnyt äitini kun synnyin ja karhutyynyn olen tehnyt alakoulussa ihan alaluokilla.


Laatikkohyllyihin laitettiin vanhoja palapeilin osia antamaan baarikaapin tunnelmaa. Kahteen alempaan laitettiin kapeat hyllyt snapsilaseille vanhasta suksesta-

Tässä on minun uusi ompelunurkkaukseni. Tykkään kovasti. Hyllykön alareunaan isäntä upotti ledivaloja antamaan yleisvaloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti