sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Iltojen pimetessä

... on ihana laitella kynttilöitä vähän sinne sun tänne. Lyhtyjä on tullu ripoteltua pitkin pihaa. löytyy niitä erillaisia kynttiläkippoja pitkin huushollia sisältäkin :)
Syksyllä tulee vaan niin kotoisa tunnelma kun kynttilät palaa ja tuli räiskyy uunissa. Sitä voi hyvällä omallatunnolla käpertyä sohvan nurkkaan viltin alle seuranaan hyvä kirja tai iahnan romanttinen elokuva (ja ehkä pari palaa suklaata).


 rakastan ylikaiken kaikkea enkeleihin liittyvää. Entisessä elämässäni en saanut kotia tuoda yhtään ainutta enkeliä, ja arvatkaa että olen ottanut sen ajan tuplana takaisin :) Eli toisin sanoen meiltä löytyy enkeleitä vähän joka nurkasta ja on minulla keittiössä ihan oma enkelihyllykkö.
Tämän lyhtyenkelin tekivät minulle kaksi vanhinta poikaani papan kanssa nyt syyslomalla. Idea saatiin ihan kaupasta, jossa oli vähän samantapaisia myytävänä.
 Meillä keittiössä roikkuu katosta ystävältäni saama riisin keitto pallo :D Mielestäni se muistuttaa jättikokoista teepalloa, mutta meillä se sai uuden elämän kynttilälyhtynä. Pallon sisään kun laittaa tuoksukynttilän, tuoksu leviää ihanan tasaisesti ympäri huonetta. Muurin päällä on vanha vaaka jonka päällä on myös kynttilöitä.
Ihan ensiksi, anteeksi huonolaatuinen kuva :(  Pojat tekivät myös tälläisen kynttilän jalan, johon liimasivat koristeiksi käpyjä ja havuja.

Sen verran pitää puolustukseksi sanoa, että osasyy miksi meillä on niin paljon kynttilöitä, on se että meillä ne eivät ole pelkästään koristeita ja tunnelman tuojia. Meillä etenkin syksyllä ja talvella on paljon sähkökatkoksia, joten ne ovat ihan "tarviskapineita"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti