keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Lomatunnelmissa

Huomenna se alkaa.... koululaisten syysloma.

Pitihän se jotain kivaa ommella lomareissulle. Tänään tulikin juuri sopivasti Kestovaippakauppa.com´sta kangaspaketti. Sieltä tilausta tehdessäni tilaan aina yllätyspaketin pakanloppuja, kertaakaan en ole joutunut pettymään. Tällä kertaa sain aimopätkä Safari-joustofroteeta. Ilmat on kovaa vauhtia kylmenemässä, niin joustofrotee on sopivasti hieman paksumpaa ja lämpöisempää päällepantavaa.




 Kahdelle pienimmälle tein neliöpipot. Ne on tosi helpot tehdä ja kivan näköiset käytössä. Neliön kulmat ovat vähän kuin korvat kun pipo on lapsella päässä (miksei aikuisellakin). Hatut tein kaksinkertaiseksi, sisäpuolella on yksivärinen trikoo. En raaskinut tuhlata kuviokangasta nurjalle puolelle ja mielestäni trikoo on miellyttävämpi ihoa vasten.



Kuopukselle tein samaisesta Safarista housut. Lahkeen suihin laitoin ohuen kuminauhan jottei lahkeet mene kantapään alle, kun tein tarkoituksella vähän pidemmät. Vyötäron kuminauhakuja on yksiväristä trikoota. Nyt kelpaa lähteä isovanhempia moikkaamaan :)

Ihmetelette varmaan miksen juuri koskaan ompele vanhemmille pojille mitään. Isot viikarit ovat jo aika tarkkoja kankaiden kuoseista, enkä niin ollen viitsi ommella vaatteita kaappeihin makaamaan. Heti ompelukone surisee myös heille kun löytävät jotain mielekästä.
Kesä lomalla ompelin heille tosi kivat t-paidat lomareissulle kierrätyskankaita käyttäen. Niistä voisinkin joku kerta laittaa postauksen.
Nyt kuitenkin muutaman päivän tauko käsitöissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti