perjantai 1. marraskuuta 2013

Halloweeniä ja siilejä

Meillä ei suuremmin juhlita halloweeniä. Töissä on järjestetty lapsille naamiaiset ja omatkin lapset ovat olleet siellä mukana, sen kummemmin ei asiaan perehdytä. Vähän kuitenkin laitoin lasten iloksi halloween-tunnelmaa meillekin.




 Mandariineihin piirsin ihan vedenkestävällä tussilla kurpitsa-ukon naamoja. Niistä tuli ihan minikokoisten kurpitsojen näköisiä, veikeitä vai mitä :)



Paperista spiraalinmuotoisesti leikkaamalla saa kivoja leijuvia haamuja. Pienempi on tehty A4-paperista ja isompi A3:sta. Kasvothan voi jokainen piirtää niin pelottavaksi kun haluaa. Itse piirsin iloisia haamuja ettei pienemmät pelkää.



Itselleni surautin aamusella Kestovaippakaupasta ostamastani siili-kankaasta tälläiset jooga-housun tyypiset pökät. Vähän ehkä olisi saanut olla leveämmät lahkeet, mutta kangas ei riittänyt. Housut on ommeltu kahdesta kappaleesta ja lahkeisiin laitoin pitkät resorit. Housut on mukavan ohuet ulkoiluhousujen alle. Olen sen verran laiska etten kehtaa aina ulkoilemaan lähtiessäni vaihtaa housuja, tähän on niin helppo vaan vetästä ulkohousut päälle.


Mukavaa Pyhäinpäivä-viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti