lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulu mielessä

Enää yksi yö niin saa aukaista joulukalenterista ensimmäisen luukun.

Se eka on varmaan aina se odotetuin, ainakin meillä. Kalenterit on ostettu jo kuukausi sitten vintiin odottamaan H-hetkeä ja eilen ne vihdoin kaivettiin säilöstä ja laitettiin tarkoin mietittyyn paikkaan esille.

Muutenkin alkaa jo joulumieli kutkuttelemaan ajatuksissa. Kotikin alkaa pikkuhiljaa pukeutua punaiseen ja saada yllensä jos jonkin näköistä koristetta ja valoa.
Itse olen armoton joulu-ihminen, rakastan tätä aikaa. Mielestäni joulun aikaan kodista tulee entistäkin kodikkaampi ja lämpimämpi <3
Aina ennen hössötin koko joulukuun lahjojen, ruokien ja kaiken muun kanssa, muuta en enää. Tänä joulua lähdemme toista kertaa laivalle perheen kanssa. Ihanaa yhdessäoloa ja laiskottelua. Kaikki on valmiina, eikä tartte stressata mistään. Lasten kanssakin olemme sopineet että yhden lahjatoiveen saavat esittää, muut lahjat kuitataan risteilyllä. Eikä yksikään purnannut yhtään.

Silti, vaikka joulun olemme pois kotoa, haluan laitella joulun tunnelmaa ympärilleni :)


 Keittiö on jo saanut jouluisen asun. Ihanan hedelmäkorin sain pienestä vanerilaatikosta, jossa myytiin mandariinejä kaupassa. Pöydällä on toiseksi vanhimman pojan ja isäni yhteisesti tekemä lamppu. <3


Eteinenkin on jo saanut ensmmäisen koristeen. löysin Robin hoodista ihanan kuusikoristeen, joka on tarkoitettu korttitelineeksi. Pienillä pyykkipojilla kortit voisi kiinnittää kanaverkkoon. Minä kuitenkin laitoin korttien sijaan kuusenkoristeita roikkumaan.


Pieni pikkujoulukuusi on  laitettu olohuoneen "tunnelmanurkkaa" koristamaan.

Lasten kanssa on myös askarreltu kaikenlaista niin kotona kuin töissäkin, niistä vähän myöhemmin.

Mukavaa ensimmäistä adventtia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti