sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Vähän taas remontointia

Lauantaina innostuttiin taas isännän kanssa vähän remppaamaan. Tällä kertaa kohteena oli meidän olohuone. Ollaan pikkuhiljaa laiteltu huone kerrallaan taloa oman näköisesksi ja mikä onni meillä on aikaslailla samanlainen sisustusmaku <3

Aikaisemmin jo postailinkin meidän välihuoneesta, josta revimme tapettia seinistä. Se huoneen sisustus on jatkunut sillä että revimme vanhan laminaatin pois ja paljastimme sen alta vanhan täysin kulumattoman lautalattian. Ja voi kuinka vanha lautalattia on ihana jalan alla, me like!!

Siis, eilen iskimme kyntemme olohuoneeseen. Siellä on myös tarkoitus vaihtaa tapetit ja ottaa lautalattia näkyviin. Se se ei ollutkaan niin helppo urakka kuin välihuoneen lattian repiminen.


 Totesimme siippani kanssa että talomme kestää varmaan ydinpomminkin, niin tiukasti on kaikki liimattu ja laitettu kiinni toisiinsa. Listat on ja kaikki muutkin  mahdolliset rakoset ja reijät on täytetty akryylimassalla. Ja mikä hauskinta/ uskomattominta on kuvassa näkyvä olkkarin lattia. Laminaatin alla on paksu vanha muovimatto, joka on hyvin tanakasti liimattu paksuun vanerilevyyn. ja levy puolestaan on liimattu JA naulattu lautalattiaan kiinni. Huhkimme eilen monta tuntia ja saimme vanhaa lattiaa noin puoli neliötä näkyviin.



Lopulta kyllästyimme koko homman sen päivän tiimoilta ja kävimme käsiksi seinään. Sieltäkin erinäisten tapettien, levyjen ja pahvien alta paljastui mitä ihanin lautaseinä. Koska kyseinen seinä on väliseinä, päätimme jättää leudat näkyviin.
Nurkkauksesta tuli aivan ihana, rakastuin siihen välittömästi. Lattiankin kyllä vielä puramme jossakin vaiheessa kokonaan.

Ensi viikonloppuna on tarkoitus lähteä tapetti ostoksille ja saattaa jouluun mennessä kumpikin huone valmiiksi.
Katsotaan sitten miltä lopputulos näyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti