lauantai 14. syyskuuta 2013

Ikkunan uusi elämä ja Massikka-pipo

Heti ekana päivänä pitää laittaa toinen postaus :) Varmaan alkuinnostusta.
Kuten aikaisemmin sanoin että käytän tuunauksiini ja sisustusideoihini mahdollisimman vähän rahaa. Tässä pari esimerkkiä.
 Eteisessämme on vanha sähkötaulu, joka on mielestäni rumaakin rumempi. Tosi pitkään mietin millä sen saisi piilotettua ja vihdoin idealamppu syttyi. Vanhassa navetassamme on vaikka mitä aarteita, joten sinne. Löysin tarkoitukseen sopivan vanhan ikkunan. Maalaukset olen tehnyt vesiväri-saippuasekoitetusta. Lisäsin vielä kaapista löytyneet ledi-valot koristeeksi. Johan piiloutui ruma sähkötaulu.
 Pojan kaverille piti keksiä synttärilahja. Tykkään siitä että kaverit saavat lahjaksi jotain erillaista ja jotain mitä kukaan muu ei tuo. Maalla kun asutaan, niin pienten poikien (ja vähän isompienkin) mielenkiinnon kohteen on usein traktorit. Niin tässäkin tapauksessa. Onneksi oma poikani tiesi kaverin lempimerkin.
Itse pipo on ommeltu mustasta fleecestä ja päälakisauman väliin ompelin heijastinnauhaa. "Massikan" merkki on aplikoitu punaisesta trikoosta ja pikkukolmiot ovat taas heijastinta.
Mielestäni heijastimia ei ole vaatteissa koskaan liikaa .
Pipo pakettiin, mukaan hauska kynä ja aiheeseen sopiva kortti. Kortin kuvan olen tulostanut netistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti