lauantai 14. syyskuuta 2013

Jännittävää blogin aloittelua

Heipsan ystäväisein!
Pitkän kypsyttelyn ja ystävän kannustuksen myötä päätin sukeltaa bloggaamisen jännittävään maailmaan.
Olen 4 ihanan poikalapsen osa-aikatyössä käyvä äiti, joka on kiinnostunut kaikenlaisesta tuunailusta, käsitöistä ja kaikesta vähänkään luovasta. Yhdessä lasten kanssa touhuilemme melkein päivittäin jotain kivaa ja toteutamme päähän pistomme mahdollisuuksien mukaan. Useinkaan tekemisiimme ei mene juurikaan rahaa, koska kaivelen omia varastojani. Sisutamisenkin yleensä toteutan jo olemassa olevilla tavaroilla.
Blogissa jaan teidän kanssanne aikaansaannoksiani, sekä myös joitain  lasten tuotoksia.
Toivottavasti viihdyt kanssani :)

Ensimmäiseen postaukseen laitan joitain vanhoja tuunauksiani ja leipomuksiani menneiltä vuosilta.

 Tämän kakun tein muutama vuosi sitten oman syntymäpäiväni kunniaksi. Ja mikäänhän ei ole parempaa kuin suklainen sacher-kakku. Koristeena on ihan kaupan valmiit suklaa ruusut ja lehdet. reunoilla on kaverilta saadut ohuet suklaakiekot.
 Tälläisia piparimökkejä tein pari joulua sitten lahjaksi ja omaksi iloksi. Idean sain Mansikkamäki-blogista. Käytin kaupan valmistaikinaa, jonka kuvioin silikonisella kuvioalustalla. Koristeluun käytin ihan tavallista tomusokeri-kuorrutetta ja syötäviä kultahelmiä.
 Eräänä päivänä halusin keittiöön uuden naulakon patalapuille ja pyyhkeille. Kaivelin hetken aikaa varastojani ja löysin vanhan puun värisen korin, jolle en ollut kesinyt mittään käyttöä. Ei muutakun valkoista spray-maalia pintaan ja rautalangalla vanhat aterimet pohjaan kiinni. Jostain miljoonalaatikstani löysin koriin sopivat koukut ja uusi naulakko oli valmis.
Myös näin voi vanhola kakkuvuokia käyttää. Idean sain jostain blogista, mutta nyt en muista mistä. Tuikku-kuppi on ystäväni tekemä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti