lauantai 21. syyskuuta 2013

Sisustusinnostusta

Myö ollaan mieheni kanssa aina ontu enemmän tai vähemmän extempore-ihmisiä. Milloin keksitään mitäkin. Aikoinaan saatettiin puolen tunnin varotusajalla lähteä esim. risteilylle tai alettu yhtäkkiä rempaamaan keittiötä. Ja tänään se jälleen iski, (tosin ensin miehenpuoliskoon) sisustusinspiraatio.

Isäntä istui välihuoneen nojatuolilla ja alkoi miettiä uutta järjestystä..... ja siitä se ajatus sitten lähti. Mallattiin vanhoja koreja seinälle hyllyiks. "Muuten hyvä idea, mutta tapetti ei soinnu korien väriin"- tuumasi mies.

Sitten ei muuta kun kaivelemaan tapettivarastoja, onneksi aina ostetaan tapetteja vähän reilummin. Aina harvoin kun ihan suunnitellaan remonttia käydään Tallinnassa Espakissa tapetti ym. remonttitarvikeostoksilla. Siellä tapetitkin on meidän kukkarolle sopivan hintaisia ja tosi hyvän näköisiä.

Eihän tässä sisustus-ajatuksessa muuten mitään pahaa ole, niin ihanaa kunonkin oman siipan kanssa remppailla, mutta kun huomenna klo 13 alkaa kuopuksen 3v synttärit!!!

 Tästä lähettiin noin klo 13.
Tältä näyttää tällä hetkellä klo 19.

Huomenna nähdään miltä sillon näyttää...

Rattoisaa lauantai-iltaa kaikille!

P.S Ei se remontti edennykkään kun jäi uupumaan muutamia tarvikkeita, joten synttärit vietetään keskeneräisessä välihuoneessa. Jatketaan kun kaikki tarvittava on koossa. Tuloksen näette kyllä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti