torstai 19. syyskuuta 2013

Kesäloma reissu

Asia mitä ei mainosteta eikä kamalan paljon puhuta on tuetut lomat vähävaraisille. Itse hain perheelleni tänä kesänä ensimmäisen kerran  tuettua lomaa. Meillä on 4 lasta, eikä ole kovin halpaa viedä tälläinen lauma pitemmälle matkalle. Ilokseni meille myönnettiin tälläinen tuettu loma Ikaalisten kylpylään.
Aatelkaa 5 vrk kylpylässä! Ei tarvitse kuluttaa aikaa kotitöihin, vaan voi keskityä täysillä rentotumiseen ja perheeseen.

Lähdin matkaan yksin lasten kanssa, koska miehen piti jäädä töihin. Vähän jännitti miten pärjään yksin 4 pojan kanssa, mutta kaikki meni tosi hienosti. Uimassakaan ei ollut mitään ongelmia. Pienemmillä oli päällään kellukeuimapuvut, mikä on aivan loistava keksintö.

Loma oli mahtavasti suunniteltu. Ohjelmaa oli joka päivälle, jokaiseen makuun jotakin ja kaiken ikäisille. Mitään osallistumispakkoa ei ollut, vaan sai itse suunnitella päivien ohjelman mielensä mukaan. Pojat kävivät mm. kokeilemassa frisbeegolfia ja jousiammuntaa. Yhdessä käytiin tutustumassa Ti-Ti-nallen taloon. se oli myös käymisen arvoinen paikka.

Koko loma oli onnistunut ja takaisin tulomatkalla pysähdyimme vielä Kangasalalla Vehoniemen automuseossa ihmettelemässä vanhoja autoja.
 Hotellihuoneemme oli tosi tilava perhehuone. Huoneen sisustus ja värit olivat kuin minua varten tehty :)
 Välillä käytiin leikkihuoneessa ihan vaan leikkimässä. Kaikki lapset tykkäsivät tilavasta ja monipuolisesta leikkitilasta.
 Ti-Ti-nalle oli talonsa pihalla vieraita vastaanottamassa ja pojat pääsivät pelaamaan Ti-Tin kanssa jalkapalloa.
Ylimääräinen yllätys pysähdys lapsille, Vehoniemen automuseo.

Suosittelen lämpimästi hakemaan tuettuja lomia, jos muuten ei ole mahdollisuutta käydä lasten kanssa lomailemassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti