perjantai 27. syyskuuta 2013


Tämä viikko on mennyt minulla mahataudin kourissa. Melkein koko viikon on kiertänyt enemmän tai vähemmän vatsan pohjalla, enkä ole saanut mitään aikaseksi. Onneksi nyt on jo normaali olo. Jos vaikka viikonlopun aikana sais jotain tehtyäkin.
Laittelen tässä aikaisemmin tehtyjä käsitöitä.


 Viime talvena virkkasin jämälangoista vanhalla mallilla neliötossut. Kelta-vihreät virkkasin kiltisti ohjeen mukaan joka neliö erikseen. violetit virkkasin kaikki neliöt valmiiksi kiinni toisiinsa. Itse tykkään enemmän liiloista, koska siinä ei saumat paina jalkapohjaa.

 Loppukesästä innostuin ompelemaan itselle tunikoita. Vihreä tunika on tunattu kirpparilta löytämästäni paidasta ja ruskeasta trikoosta. Heppa-paita on ommeltu ihan uusista trikoista. Kankaat olen tilannut Kestovaippakauppa.com´sta.
Vanhoista paidoista saa aivan uusia ja hauskoja, kun yhdistelee joko useampaa vanhaa vaatekappaletta tai lisää jonkun osan uudesta kankaasta.
 Tässä vähän aikaa sitten voitin SikSakSis-blogin arvonnasta Mummolassa-kangasta. Surauttelin siitä kahdelle pienemmälle pojalle ihan perus paidat ja neliöpipot.

Toissa keväänä kokeilin Maalla-lehdessä ollutta sireenikranssia. Kranssin pohjan tein ihan sanomalehdestä ja maalarinteipistä. Ohuella rautalangalla sidoin sitten pieniä sireeninippuja ja väliin laitoin norjan angervon kukintoja (en ole aivan varma kukan nimestä). Kaunishan siitä tuli, mutta harmi kun tuoreista kukista tehdyt kranssit kestää niin vähän aikaa näyttävinä.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti