keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Pientä sisustelua

Meidän piti saada tässä vähän aikaa sitten isompi talo, mutta mönkään meni :(
Jotenka jatkamme eloa vahassa rakkaassa, mutta pienessä talossamme.

Ongelmana on lähinnä (itselleni) ollut pienempien lasten lelut olohuoneessa. Pikkupojilla ei ole omaa huonetta tai muuta paikkaa missä pitää lelut ja levittää leikkinsä. Eli toisin sanoen olohuonemme on aina kun pyörremyskyn jäljiltä. Nyt kun muutto ei onnistunut, eivätä pienet saaneet toivottua lasten huonetta, alkoi lelujen määrä ahdistaa vielä enemmän mieltäni.

Eilen illalla se sitten iski nukkumaan käydessä, ratkaisu ongelmaani. Yläkerran aula on toiminut meillä lähinnä pyykin kuivauspaikkana ja muuten toimettomana. Mutta ei enää :) Aulasta tuli pienten poikien ihan oma "leikkihuone".
Nyt saavat rauhassa leikkiä ja olkkari pysyy (toivottavasti) siistimpänä. Ja samalla huomasin miten tilava meidän olohuone oikeastaan onkaan.

Tässä teille ennen ja jälkeen kuvia aulasta.
 Tässä aula entisessä toimessaan. Järjestys ja huonekalut ovat vuosien varrella hieman vaihtuneet.
Pikku poikien oma valtakunta. Pientä järjestelyä ja hankintoja vielä kaipaa. Liikennemattoa lattialle ja säilytyskoreja lopulle tavaroille. Omasta mielestä tuli tosi kiva ja lapsetkin tykkäsivät. Pienet ihastuivat heti pieneen keittiönurkkaukseen ja kokkasivat jo ensimmäiset ateriatkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti